Judul *Spiritualis gus Ndaru Cemlorot NurSatria Grand Master Guru Besar Juru Sembuh Pengobat Alternatif Terbaik Indonesia versi Menaramadina.com Besama KH.Abdul Halim AlKhowas Gubes PN Dunia* Mengucapkan Selamat Hari Raya Indul Fitri 1444H

Hamungkasi Purwaning wulan suci Romadlon 1444 hijriah. Hangruwat jiwo rogo, winoyo ing lekasing batos suci kinanti lumintiring nugroho Jatining Sedyo,Hanetepi Dhawuhing Gusti. Mugi2 sedoyo kalepatan tansah pinaringan ampunan, Rahayu widodo kalis ing sambekolo. Simpuhing panyuwun, sumeleh ikhlasing manah, Hamemayu Purwaning wulan Syawal 1444H . Sugeng Riyadin nyuwun pangapunten sedoyo kalepatan lahir bathin sae ingkang di pon sengojo lan mboten dipon sengojo. kinanti panuwunan mugi tansah pinaringan kanugrahan lahir batin. Lancar Rezeki. Sukses sedoyo Panjongko soho sedoyo Panuwunan. Aamiin. Saking kulo.

Alfaqir Nur Kholis, SE, GM S.AG
Faunding Majlis PADEPOKAN NUR LANGIT
GUBES PNL PADEPOKAN NUR LANGIT
PNL NUR LANGIT LAMONGAN INDONESIA & PNL GUBUG ALIT SURABAYA.
Bersama Abah KH.ABDUL HALIM AL KHOWAS GURU BESAR PAGAR NUSA DUNIA
Salam Seduluran Saklawase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *